fbpx

Contact us

  • Syndo, alle hulp voor een gerust hart

    “Ik voel me niet zo goed. Speelt mijn hartprobleem weer op?”
  • Syndo, alle hulp voor een gerust hart

    “Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik al die medicatie niet vergeet te nemen?”
  • Syndo, alle hulp voor een gerust hart

    “Mijn dokter wilt dat ik mijn levensstijl aanpas, maar hoe begin ik daarmee?”

SYNDO biedt u

een zeer eenvoudige manier om uw gezondheid dag na dag op te volgen en connecteert u met een persoonlijke gezondheidscoach die u steunt en motiveert, waardoor uw angstniveau daalt en u zelf uw zorg in handen kan nemen. En dat allemaal voor de prijs van een kopje koffie per dag.

3 voordelen van Syndo

Opvolging via 3 kwalitatieve toestellen

Opvolging via 3 kwalitatieve toestellen

Wij voorzien een weegschaal, bloeddrukmeter en bewegingsmonitor die u thuis kan gebruiken. Uw metingen uitvoeren wordt daarmee makkelijker dan ooit, gezien de toestellen automatisch synchroniseren met de SYNDO-app. Dankzij deze dagelijkse resultaten heeft u en/of uw dokter altijd een up-to-date overzicht van uw situatie bij de hand. Een alarm zorgt ervoor dat de juiste personen gewaarschuwd worden wanneer de metingen de normale waarden te buiten gaan. U kan dus weer op beide oren slapen: Syndo staat voor u klaar van zodra u ons nodig heeft.

Coaching via de <br>Syndo app

Coaching via de
Syndo app

De Syndo-app zal u telkens op precies het goede moment laten weten wanneer u welke medicatie moet innemen. Uw persoonlijke medicatie werd namelijk gecodeerd in de app. U moet dus niet ongerust zijn over het vergeten van uw medicatie. Daarnaast ontvangt u handige en hapklare tips, gevalideerd door internationale experts. Zo maken we het extra makkelijk voor u om uw levensstijl en gewoonten aan te passen zoals uw cardioloog van u verwacht.
Dit omvat dieetvoorschriften, sportieve oefeningen, stressvermindering,
symptoomherkenning ...

Assistentie door <br> persoonlijke coach

Assistentie door
persoonlijke coach

Een coach zal regelmatig contact met u opnemen om al uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen wanneer u bepaalde gewoontes moet veranderen. U krijgt zelf de touwtjes in handen zodat u uw schema hierop kan afstemmen, maar wel steeds met de nodige ondersteuning. Stap per stap.